Background

Színpadi bűvészműsor

Interaktív, friss, lendületes és nagyon szórakoztató. Minden gondját elfelejti!
Kérjen árajánlatot!

interaktív

A nézők közül többet is a színpadra hívok, hogy az előadás aktív részesei legyenek. A nevetés mellett egy kis borzongás is várható, de nem kell félni, senkit nem fűrészelek ketté. 

látványos

A színpadi műsort előadtam már húsz fős közönségnek is, de szerepeltem vele 2500 ember előtt is. Biztos vagyok benne, hogy az Ön rendezvényén is sikeres lesz! 

angolul is

Akkor sem kell aggódnia, ha nemzetközi közönségnek keres műsort. Az előadást természetesen angol nyelven is megrendelheti, nyelvi felár nélkül. 

Background

Mikromágia

Közvetlen, személyes, exkluzív szórakoztatás testközelben. Nem fog hinni a szemének!
Kérjen árajánlatot!

közvetlen

A mikromágia a bűvészet legközvetlenebb formája. Ilyenkor elvegyülök a vendégek között és asztalról-asztalra járva kápráztatom el őket. A csodák a legtöbbször a nézők kezében történnek, nem csoda, ha sokan évekkel később is szívesen gondolnak vissza az élményre.

rugalmas

Ideális kötetlen program a vacsora után, vagy állófogadások, megnyitók, gálák alatt, amikor két programpont között van szükség könnyed átvezetésre. Egy-egy társaságra minimum 3-4 percet, de akár 10-12 percet is szánhatunk, teljesen az Ön igényeihez igazítva az előadás időtartamát. 

exkluzív

A nézők közvetlen közelről élvezhetik a legmeghökkentőbb csodákat. Olyan élményt nyújthat vendégeinek, melyre garantáltan sokáig emlékezni fognak. Természetesen a mikromágia műsor is rendelhető angol nyelven, így egy nemzetközi közönség is szórakoztatható. 

Background

Csomagajánlatok

A legnépszerűbb választás: a színpadi show kiegészítve a mikromágia személyes varázsával.
Kérjen árajánlatot!

látvány

Ha kell egy nagy dobás a színpadon, amivel minden nézőt egyszerre lekötne, itt a színpadi bűvészshow: harminc perc humoros és interaktív, felhőtlen szórakozás. Az est fénypontja viszont csak a kezdet!

élmény

Ugyanis ezután jöhet a mikromágia, amivel a nézőket már az asztaloknál lehet szórakoztatni. Így testközelből is átélhetik a színpadon látott csodákat. Ez az a plusz, amitől az élmény nem csak jó, de kiváló lesz. 

egyszerre

A műsorok sorrendje csak Öntől függ, teljesen rugalmasan alakítható. Gyakran például a fogadás alatt mikromágiával, majd a vacsora végén színpadi műsorral kápráztatom el a nézőket. 

Inkább visszahívást kérne? Semmi akadálya!

Visszahívást kérek