image

A feladat

image

Meghökkentő és váratlan módon mutassuk meg, hogy milyen könnyen rosszindulatú hackertámadás áldozatává válhat egy vállalat!

Mert bár a legtöbb cég nem gondolja, hogy ez velük is megtörténhet, mégis a cégek 95%-a korábban volt már célpontja ilyen rosszindulatú támadásnak.  

Ez egy olyan általános veszély, melyre a T-Systems és a Cisco magas szintű védelmi szolgáltatást biztosít. 

Az ötlet

image

Csempésszünk a megbízó üzenetével ellátott pendrive-okat IT szakemberek zsebeibe Közép-Kelet Európa legnagyobb szakrendezvényén, az ITBN-en! 

A régió legnagyobb IT rendezvényénél nem találhattunk volna jobb helyszínt erre az akcióra. A szektor összes jelentős tagja képviselteti magát, így egyértelmű volt, hogy itt valósítjuk meg a feladatot. 

A megvalósítás

image

Kézügyesség, precizitás, kötélidegzet. 
Olyan bűvészre volt szükség, aki a lehető legtöbb pendrive-ot tudja a zsebekbe csempészni úgy, hogy azt ne vegyék észre. 

Mivel zsebtolvajt nehéz találni, a megvalósítást egy bűvészre kellett bízni. Korábbi munkáim során a T-Systems csapata meggyőződhetett róla, hogy hogyan dolgozom, így könnyű dolguk volt, amikor ki kellett választani a feladatot végrehajtó bűvészt. 

image

Természetesen felvettük videóra.

Nézze meg a kampányról készült videót!

Az eredmények

40,000 +

megtekintés

a t-systems youtube csatornáján

 70 +

pendrive

került titokban a résztvevők zsebeibe

3

díjazás

reklámszakmai versenyen
image

LolliPOP 2015

A kampány a 2015-ös LolliPOP-on B2B promóciók Gerillamarketing kategóriájában szerzett ezüst díjat, mely a T-Systems szerint "egyedülálló siker". 

image

Hipnózis 2016

A 2016-ös Hipnózison a kampány Direktmarketing / Fogyasztóközpontú Kampányok kategóriában ezüst díjat nyert. 

image

Arany Penge 2016

Magyarország első számú kreatív fesztiválján, az Arany Pengén 2016-ban bronz díjat nyert a kampány Direkt marketing megoldások kategóriában. 

Különleges ötlete van? Megoldjuk! Hívjon most!

+36 70 553 7154